Dukát Consult - Szolgáltatásaink


Cégértékesítés és M&A tanácsadás

A cégértékesítési tevékenységben (M&A másnéven cégfelvásárlási és fúziós piac) cégünk az eladói vagy vevői oldalon segít felkutatni a megfelelő partnert. Közreműködik a cégérték meghatározásában, elemzésekkel segíti a megfelelő döntések előkészítését, közreműködik a fúziós tárgyalásokon, igény szerint előkészíti a Due Diligence folyamatot, és részt vesz az átvilágításban. A társaságunk a cégértékesítési tevékenységben együttműködik egy osztrák tanácsadóval, amennyiben külföldi befektető partner felkutatására nyílik igény.
A folyamatban a szükséges tanácsadási tevékenységhez megfelelően felkészült hazai kooperációs partnerekkel rendelkezünk.

Régi Pénzek

Üzletviteli tanácsadás

Az üzletviteli tanácsadás az ügyfél gazdasági, gazdálkodási folyamatainak, tevékenységének átvilágítását, megismerését, ezt követő elemzését, valamint átalakítását, optimalizálását jelenti. Ügyfeleink kérésére a vállalat egy-egy részfolyamatának vagy piaci döntésének elemzésére is vállalkozunk.

Pénzügyi tanácsadás

Cégünk segít Önnek hitelkérelem készítésében és a pénzintézetekkel való kapcsolattartásban. Készítünk üzemgazdasági, pénzügyi elemzéseket, hogy jobban megértse cége folyamatait. Üzleti terv készítésében is van tapasztalatunk.